Hypothecaire Planning

  1. Home
  2. Hypothecaire Planning

De extra kennis en vaardigheid van een Erkend Hypothecair Planner ervaar je vooral wanneer er rondom de financiering van een woning een bijzondere situatie van toepassing is.

Een bijzondere situatie is bijvoorbeeld als er sprake is van een relatiebreuk en/of een eerdere financiering van een woning. Een bijzondere situatie is ook als in het kader van de financiering gebruik wordt gemaakt van een schenkingsconstructie. Nalatenschapsplanning, nog zo’n voorbeeld. Nederland telt inmiddels rond de 1 miljoen zelfstandigen zonder personeel. Een illustratie dat “privé” en zakelijk steeds meer door elkaar gaan lopen. Ook dit vraagt speciale aandacht bij de aanschaf en inrichting van financiële producten.

De Erkend Hypothecair Planner onderscheidt zich door kennis en vaardigheid om vanuit verschillende juridische en fiscale regelingen te analyseren welke oplossing het beste is.

De naam is Erkend Hypothecair Planner. Maar dat wil niet zeggen dat de kennis van deze selecte groep adviseurs beperkt is tot hypotheken. Integendeel. Echter de hypothecaire geldlening is vaak wel een belangrijk draaipunt voor allerlei beslissingen die rondom de vermogensopbouw en financiële zekerheid genomen worden.

In Barendrecht zijn er 5 geregistreerde onafhankelijke hypothecaire planners:

Bekijk hier het register van hypothecair planners